Hoe werken uitbetalingen?

Wanneer krijg ik mijn vergoeding?

Wij betalen altijd rond de 25e van de maand uit. Dit gaat echter over de opvolgende maand. In het schema hieronder vind je enkele voorbeelden:

GestartUitbetaling
1 januari 2022
+/- 25 februari 2022
24 maart 2022 +/- 25 april 2022
30 december 2022+/- 25 februari 2023


Krijg ik een betalingsoverzicht?

Ja, wij versturen iedere maand een betalingsoverzicht naar je toe via de e-mail. Dit is het e-mailadres dat bij ons bekend is. In dit overzicht zie je direct terug hoeveel pakketten je de afgelopen maand hebt verwerkt per vervoerder.

In zeer specifieke situaties kan het zijn dat je meerdere betalingsoverzichten krijgt. Dit komt echter zelden voor. Dit heeft dan te maken met een pilot/test waar je aan hebt mee gedaan. 

Geven jullie mijn inkomsten op bij de belastingdienst?

Ja, wij geven je inkomsten 1 keer per jaar op bij de belastingdienst. Dit doen wij via een zogeheten IB47 aangifte in januari. Er is dus een grote kans dat je onze opgave ook terug ziet als je de belastingaangifte doet. Deze kan namelijk vooraf al zijn ingevuld.

Ontvang ik een jaaropgave?

Ja, ieder jaar sturen wij in het eerste kwartaal een jaaropgave per e-mail. Deze kan je gebruiken voor je aangifte. Mocht je geen jaaropgave hebben ontvangen en/of deze zijn kwijtgeraakt, kan je deze opvragen bij ViaTim.