DPD: Ik ben actief, maar nog niet zichtbaar op o.a. Vinted

Ben je reeds actief gegaan, maar nog niet zichtbaar op de kaart van DPD of Vinted? Geen zorgen! Ook dit heeft namelijk verwerkingstijd nodig. 

Kaart van DPD

Het kan tot 48 uur duren voor je zichtbaar bent op de kaart van DPD. Zijn de 48 uren verstreken en ben je nog niet zichtbaar? Laat het dan even aan de binnendienst weten, zodat het opgepakt kan worden met DPD.

Hoe weet ik of mijn ViaTim Punt zichtbaar is op de kaart van DPD?

Dit kun je doen door hierop of de onderstaande knop te drukken. Vervolgens kun je jouw postcode invullen om de kaart van DPD te bekijken.

Kaart van DPD

Vinted

Bij Vinted kan dit langer duren, omdat het een externe partij is. Eens in de week wordt er vanuit DPD een lijst met nieuwe aangesloten punten verstuurd, en die moeten vervolgens nog verwerkt worden. Het kan 1 tot 2 weken duren voor je zichtbaar bent op Vinted.

Let op: Er zijn binnen Vinted wel 10 algoritmes waar de zichtbaarheid van vervoerders en Servicepunten in geregeld zijn. Het komt dus inderdaad voor dat jouw ViaTim Punt de ene keer wel zichtbaar is en de andere keer niet. Dit om een juiste balans in vervoerders te hebben. Wij hebben hier als ViaTim helaas geen invloed op.

Hoe weet ik of de Vinted consumenten kunnen kiezen voor mijn ViaTim Punt?

Hier heb je een Vinted account voor nodig. Dit kun je doen door een willekeurig item in je winkelmandje toe te voegen. Vervolgens kun je, nadat je de gegevens hebt ingevuld, voor een afhaalpunt kiezen. Vul hier jouw postcode in en kijk of jouw ViaTim Punt erbij staat.